E-logo-3.gif EUROTRON

Byggsamverkan

Hem Eurotron Byggtjänst Eurotron Byggmaterial Eurotron Construction Kontakt
CAD-profil

1.jpg

Revolutionerande byggteknik baserat på valsade stålprofiler.

SDC är ett turkiskt maskinföretag som utvecklat en teknik att effektivt och med hög precision tillverka valsade stålprofiler att användas i samband med byggnation. Bolaget tillverkar självt de maskiner som nyttjas i sammanhanget och har på grund av detta kunna framställa ett stort urval av profiler användbara för olika beståndsdelar av hus/fastigheter. Bolaget har mångårig erfarenhet från Turkiet och närliggande länder av sin teknik och ett stort antal referensobjekt finns tillgängliga.

Staalrulle.jpg4.jpgDSC01845.JPG

Utgångsmaterialet är stål med olika tjocklekar  ( upp till 6 mm tjocklek) som i specialmaskiner formas till önskad utförande och dessutom sker i bearbetningsmaskinerna -programstyrt -borrning med hög positionsnoggrannhet.Stål som används kan antingen vara varmförzinkat eller i de fall då pulverlackning sker efteråt utan ytbehandling. De olika profilerna monteras ihop med bultförband varför ingen som helst svetsning är nödvändig. Genom att borrhålen har mycket noggrann positionering samt dessutom för varje projekt märkning sker av profilerna så går montagearbetet förvånansvärt snabbt.

7.jpg8.jpgGIYDIRME.JPG

Bilderna ovan visar exempel på färdigt stålmontage samt färdig byggnad. Systemet är mycket kostnadseffektivt och är särskilt intressant i samband med arkitektritade individuellt utformade hus och industribyggnader. Nedan bildspel visande detaljer och exempel på byggnation.

  Copyright 2009 Eurotron Byggsamverkan